Despre noi

 

In urma celor 10 ani de experienta in domeniul promovarii turistice online, ne-am gandit sa oferim atat turistilor cat si proprietarilor de structuri de cazare din Romania o altfel de experienta turistica. Incepand de acum putem sa uitam de abonamentele lunare, anuale sau de comisioanele pentru fiecare rezervare facuta. Guinda.ro este un portal de rezervari turistice, complet gratuit, avand la baza toate conceptele site-urilor de rezervari turistice online, disponibilitate in timp real, confirmarea imediata a rezervarii, comunicarea intre client si proprietar, gestiune hoteliera aplicata nevoilor in functie de profilul afacerii hoteliere.

Ne punem la dispozitie cu pasiune, pentru a promova cat mai corect valorile autentice care se regasesc din belsug in Romania si suntem mandri ca putem impartasi aceste valori mai departe. Ne punem la dispozitie serviciile celor care duc aceasta misiune turistica de multa vreme, celor proaspeti intrati in breasla turistica, turistilor romani si straini de pretutindeni si tuturor care doresc sa descopere o Romanie plina de traditii, ospitaliera si inedita din toate punctele de vedere.

Haideti cu noi, sa demonstram ca putem avea un turism de calitate, orientat inspre nevoile turistilor, ca putem oferi servicii de o calitate ireposabila, haideti sa ne promovam in toata lumea valorile inestimabile de care ne bucuram in tara noastra.

Guinda.ro pentru un turism autentic.

Înscrie-ți proprietatea