Apartament Saguna

3 locații în Apartament Saguna

Apartamentul Saguna este situat pe strada Gheorghe Dima nr. 3, vis-a-vis de Colegiul National Andrei Saguna. Apartamentul Saguna este pozitionat chiar in Centrul Istoric al orasului Brasov, de aici avand acces la toate obiectivele turistice din zona centrala a acestui minunat oras. Apartamentul se poate inchiria integral in regim hotelier sau separat la cerere pe camere individuale.

In imprejurimi se regasesc o varietate de restaurante, fast-food-uri, magazine comerciale si puncte de interes cum ar fi: Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada Republicii, Strada Sforii, Restaurant Sergiana, Restaurant La Ceaun, Restaurant Taj Mahal, Casa Hirscher si Magazinul Star. Studio Muresenilor se afla la doar 2 minute de mers pana in Piata Sfatului. Cazarea la acest studio va avantajeaza deoarece ofera o locatie situata in Centrul Istoric al orasului Brasov, o locatie de unde puteti sa descoperi minunatul Centru Istoric al orasului.

Apartamentul este situat la parterul unui imobil de locuinte, cu vedere catre muntele Tampa, avand o suprafata de 70 mp. Cazarea in acest apartament va fi una confortabila deoarece apartamentul este unul spatios fiind format din trei dormitoare cu pat matrimonial, dintre care unul avand si o canapea extensibila. Unul din dormitoare are baie proprie cu dus. De asemenea, locatia va permite sa gatiti si sa petreceti momente placute in bucataria decomandata. Cel de-al doilea grup sanitar este dotat cu cada.

Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cada, cuptor cu microunde, filtru de cafea. La inchiriere integrala poate acomoda pana la 8 persoane. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. 

Puncte de interes si distanta fata de Apartament Saguna:

  • la 550 de metri de Piata Sfatului: 7 minute de mers 
  • la 2,4 km de Spitalul Regina Maria: 30 de minute de mers/8 minute cu masina/17 minute cu autobuzul
  • la 3,8 km de Gara Brasov: 46 de minute de mers/12 minute cu masina/21 minute cu autobuzul
  • la 4,0 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 50 de minute de mers/25 minute cu masina/12 minute cu autobuzul
  • la 5,4 km de Coresi Shopping Resort: 60 de minute de mers/15 minute cu masina/40 minute cu autobuzul
  • la 4,8 km de Paradisul Acvatic: 55 de minute de mers/12 minute cu masina/40 minute cu autobuzul
  • la 13,2 km de Poiana Brasov: 46 minute cu masina/21 minute cu autobuzul

Aceasta locatie nu este o structura de cazare ci o locatie care se inchiriaza cu contract de inchiriere

Apartament Saguna

Camera 1 Saguna

Șirul Gheorghe Dima 3, Brașov, Romania
Prețuri de la 100 RON
0 Recenzii
0.0

Apartament Saguna

Camera 2 Saguna

Șirul Gheorghe Dima 3, Brașov, Romania
Prețuri de la 100 RON
0 Recenzii
0.0

Apartament Saguna

Camera 3 Saguna

Șirul Gheorghe Dima 3, Brașov, Romania
Prețuri de la 100 RON
0 Recenzii
0.0
Înscrie-ți proprietatea