Apartament Synart

2 locații în Apartament Synart

Apartamentul SynArt este o locatie pe care o punem la dispozitia dvs. pentru inchiriere de tip regim hotelier. Apartamentul SynArt este un apartament spatios pe care il oferim spre inchiriere atat integral, cat si separat pe camere la cerere. Apartamentul este situat pe Bulevardul 15 Noiembrie in zona Cinematecii Patria, la o distanta de doar 700 de metri fata de Centrul Istoric al orasului Brasov.

Localizarea apartamentului SynArt este una care aduce beneficii in cazul in care optati pentru o cazare in regim hotelier pentru a va putea petrece o vacanta impreuna cu familia si prietenii. In afara de acest aspect, apartamentul SynArt poate sa va ofere o locatie de cazare potrivita si in cazul in care calatoriti in scop profesional. In apropierea acestui apartament aveti acces spre: Aula Universitatii Transilvania, Tribunalul Brasov, Spitalul Sfantul Constantin. Ca si recomandari pentru petrecerea timpului liber, veti descoperi in zona Centrului Vechi pub-uri, dar si restaurante cu review-uri foarte bune pe site-urile de profil: Restaurant Ceasu’ Rau, Bistro Nec’s, Panini fast-food, Restaurant Pandamania si Ritmo Cafe.

Avand o structura care permite acomodarea a unui numar de maxim 6 persoane, apartamentul este locatia ideala in cazul in care calatoriti la Brasov atat in scop profesional, cat si in cazul in care calatoriti cu familia. Apartamentul se afla la etajul 3 intr-un bloc de locuinte si are o suprafata de 70 mp. Apartamentul dispune de un dormitor cu pat matrimonial in care mai este si o canapea dubla extensibila, un alt dormitor cu pat matrimonial, bucatarie decomandata si baie cu cada.

Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cada, masina de spalat, cuptor cu microunde, fierbator, filtru de cafea. Va punem la dispozitie servicii de spalatorie si uscatorie rufe contra cost. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore.

Apartamentul SynArt se poate inchiria integral sau pe camere, cu acces comun cu alti turisti la bucatarie si la baie.

Puncte de interes si distanta fata de locatia de cazare Apartament SynArt:

  • 1,5 km de Piata Sfatului: 20 minute de mers/5 minute cu masina/18 minute cu autobuzul
  • 500 m de Spitalul Sfantul Constantin: 7 minute de mers/2 minute cu masina/7 minute cu autobuzul
  • 2,0 km de Gara Brasov: 24 minute de mers/6 minute cu masina/11 minute cu autobuzul
  • 2,2 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 26 minute de mers/7 minute cu masina/12 minute cu autobuzul
  • 3,3 km de Coresi Shopping Resort: 42 minute de mers/8 minute cu masina/22 minute cu autobuzul
  • 3,7 km de Paradisul Acvatic: 46 minute de mers/8 minute cu masina/28 minute cu autobuzul
  • 14 km de Poiana Brasov: 21 minute cu masina/50 minute cu autobuzul

 

Aceasta locatie nu este o structura de cazare ci o locatie care se inchiriaza cu contract de inchiriere

Apartament Synart

Camera 1 Synart

Bulevardul 15 Noiembrie 50B, Brașov, Romania
Prețuri de la 100 RON
0 Recenzii
0.0

Apartament Synart

Camera 2 Synart

Bulevardul 15 Noiembrie 50B, Brașov, Romania
Prețuri de la 100 RON
0 Recenzii
0.0
Înscrie-ți proprietatea